Φτιάξτε την δική σας ετικέτα

Το Κτήμα Ξηρομερίτη προσφέρει μια μεγάλη επιλογή κρασιών για όλα τα γούστα και για όλες τις περιστάσεις.

Γάμος
Στην πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας, επιλέξτε για τη δεξίωση σας να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα ή περισσότερα από τα ξεχωριστά μας κρασιά.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ετικέτα του μπουκαλιού και να την φτιάξετε όπως επιθυμείτε εσείς, επιλέγοντας το σχέδιο, τα χρώματα και την γραμματοσειρά για τα ονόματα σας, την ημερομηνία του γάμου ή ακόμη και μια ευχή!
Προσωποποιείστε την ξεχωριστή σας ημέρα επιλέγοντας ποιοτικά κρασιά από το Κτήμα Ξηρομερίτη, με τη δική σας ετικέτα και κάντε την ημέρα του γάμου σας αξέχαστη!!

Βάπτιση/Παιδικό πάρτι
Η ημέρα της βάπτισης και η ημέρα των γενεθλίων ενός παιδιού είναι πάντα ένα χαρμόσυνο γεγονός που αξίζει να το γιορτάζουμε. Για το τραπέζι της βάπτισης ή του παιδικού πάρτι επιλέξτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα ή περισσότερα από τα ξεχωριστά μας κρασιά.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ετικέτα του μπουκαλιού και να την φτιάξετε όπως επιθυμείτε εσείς, επιλέγοντας το σχέδιο, τα χρώματα, το όνομα, την ημερομηνία γέννησης ή γενεθλίων ή ακόμη και μια ευχή!
Δώστε το προσωπικό σας χαρακτήρα επιλέγοντας κρασιά από το Κτήμα Ξηρομερίτη, με τη δική σας ετικέτα και κάντε την ημέρα της δεξίωσης της βάπτισης ή του παιδικού σας πάρτι αξέχαστη!!

Εταιρικά Δώρα
Το ποιοτικό κρασί είναι μια κλασική και αξεπέραστη επιλογή για επιχειρηματικό δώρο. Επιλέξτε το ιδανικό κρασί από τις εκλεκτές ποικιλίες του Κτήματος Ξηρομέρίτη και προσφέρετε είτε στους συνεργάτες σας , είτε στους πελάτες σας, είτε στους υπαλλήλους σας ένα δώρο μοναδικό που θα φέρει την δική σας μοναδική εταιρική
ταυτότητα επάνω στην αυτοκόλλητη ετικέτα.
Είμαστε στη διάθεση σας, για να φροντίσουμε τα εταιρικά σας δώρα να μείνουν αξέχαστα!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρασιών και συσκευασίες για δώρα.

Κάντε τις στιγμές με τους αγαπημένους σας να αξίζουν!
Στην υγειά σας!